Veenendaal-Rhenen
Insecten
Op
maandag25jan202120:00

Workshop Doe mee met Tel Insecten Mee

Workshop Doe mee met Tel Insecten Mee (TIM) door Henk de Vries en Gerdien Bos op maandag 25 januari 2021, 20.00 uur online via Zoom

Met TIM maakt De Vlinderstichting biodiversiteit concreet: mensen die interesse hebben in insecten worden begeleid bij het kijken en tellen in hun eigen omgeving. Tegelijkertijd worden belangrijke gegevens verzameld, waardoor de betrokken gemeentes informatie ontvangen over hoe het staat met de biodiversiteit binnen hun gebied. TIM kijkt op verschillende manieren naar dagvlinders, nachtvlinders, hommels en libellen.

Leden van KNNV Wageningen en omstreken en IVN Ede en Veenendaal/Rhenen worden uitgenodigd om deel te nemen aan het project TIM.

Deelnemers aan het project kunnen kiezen welke soorten zij in hun eigen omgeving willen monitoren. Henk de Vries en Gerdien Bos van de Vlinderstichting geven op 25 januari uitleg en vertellen hoe je je kunt aanmelden voor deelname.

Deelnemen?

Deelnemen aan de workshop op 25 januari is vrijblijvend. Je kunt je aanmelden voor de workshop door uiterlijk 22 januari een berichtje te sturen naar ineke_ammerlaan@hetnet.nl. Je ontvangt dan op zondag 24 januari de link naar de online bijeenkomst van 25 januari.

Algemene informatie

maandag 25 januari 2021 - 20:00
Contactpersoon: