Lid worden

 

► Het IVN heet vrijwilligers welkom!

IVN Vecht en Plassengebied zoekt voor alle werkgroepen mensen die graag actief bezig willen zijn met allerlei activiteiten samen met andere natuurliefhebbers. Die zich snel thuis zullen voelen bij een gezellige vereniging van mensen die hun kennis en beleving van de natuur willen overdragen aan anderen.

Lijkt het je leuk om eens met een activiteit mee te doen, neem dan contact op met één van de coördinatoren van onze werkgroepen.

► Lid worden?

Spreekt het IVN je aan en wil je meedoen met onze activiteiten? Meld je dan aan als lid. Als lid draag je bij aan het doel van het IVN:  mensen laten genieten en leren van de natuur en daarmee hun leven verrijken. Het IVN wil mensen ook laten nadenken over hun gedrag en daarmee motiveren tot milieubewust handelen.

Leden ontvangen 4x per jaar ons afdelingsblad De Bres, het tijdschrift Mens en Natuur  en hebben gratis toegang tot alle activiteiten die alleen voor leden toegankelijk zijn, en uiteraard alle excursies.  Meld je nu aan via het online aanmeldformulier (je wordt automatisch lid van de afdeling “Vecht en Plassengebied”).

Ja, ik word lid!