Vecht en Plassengebied
Overig
Op
zondag18nov201814:00

Wie helpt onze kunstenaars aan inspiratie?

Met z’n allen lekker naar buiten, de natuur in. Met inspirerende opdrachten laat je soms in je eentje of met z’n tweeën en soms ook met z’n allen je fantasie de vrije loop. Voor iedereen van 8 tot 80 die het leuk vindt creatief bezig te zijn en die van natuur houdt!

Onze kunstenaars zijn hun inspiratie kwijt. Ga jij de uitdaging aan om hen te helpen bij het zoeken naar inspiratie in de natuur? Kom dan op zondagmiddag 18 november om 14 uur naar Park Oog in Al.

Natuurgidsen en vrijwilligers van IVN Stadsnatuur nemen je mee door het park voor een tocht vol verrassingen, met allerlei leuke en gekke opdrachten waarbij luisteren, kijken, voelen, vertrouwen, bewegen en fantaseren een rol spelen. We kijken met hemelogen, vangen een schilderij, luisteren met een reuzenoor en nog veel meer.

We eindigen rond 16 uur in de Domiduif, Park Oog in Al, ingang hertenkamp tegenover het Theehuis. Dan zal duidelijk worden of we de kunstenaars aan inspiratie hebben geholpen …

Dus: heb je er zin in? Meld je dan snel aan via stadsnatuur@hotmail.com aan bij Carin van der Veer, contactpersoon voor IVN Stadsnatuur/Park Oog in Al.

Let op: er is plaats voor maximaal 30 deelnemers, dus wees er snel bij. En… weer of geen weer, deze activiteit gaat altijd door!

Meedoen is gratis. Een vrijwillige bijdrage van € 2,50 stellen we erg op prijs. Daarvan kunnen we weer nieuwe natuuractiviteiten in Oog in Al organiseren.

Algemene informatie

zondag 18 november 2018 - 14:00 tot 16:00
Locatie: 
Park Oog in Al, ingang hertenkamp tegenover het Theehuis 3533 HE Utrecht
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image