Vecht en Plassengebied
(Moes)tuinen
Vanaf
dinsdag24mrt202020:00

[VOL] Stap voor stap Moestuinieren

-start avondcursus voor de beginnende moestuinder-

De inschrijving voor de cursus is gesloten. We hebben het maximum aantal deelnemers bereikt.

 

Zelf gezonde groenten telen, oogsten en daarna opeten?  Met of zonder tuin, altijd is er wel een plekje te vinden voor een moestuintje, met potten op het balkon of bakken in de tuin. Leer in deze korte cursus hoe je met beperkte middelen een (kleine) moestuin opzet en met goed resultaat kunt oogsten. We werken daarbij samen met de natuur.

IVN MoestuintjesDe cursus is bedoeld voor volwassenen met weinig kennis van zaaien en groenten kweken. Het is handig om ook daadwerkelijk een moestuintje te starten, als je meedoet aan de cursus. En dat kan al op een klein stukje!  Aan bod komen: inrichten van je moestuin, zaaien, verspenen, uitplanten, factoren die invloed hebben op het groei proces, helpers en plaaggeesten, wisselteelt en de zaaikalender.

Kosten?
€22,50 inclusief werkmateriaal, een cursusboek van 20 pagina’s dik en koffie of thee.

Wanneer?
De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten van 20.00 tot 22.00 uur op de dinsdagavonden 24 maart, 7 april en 19 mei en op 23 of 24 mei een excursie.

Deze cursus wordt georganiseerd door IVN Vecht en Plassengebied i.s.m. Utrecht Natuurlijk / www.utrechtnatuurlijk.nl

Algemene informatie

dinsdag 24 maart 2020 - 20:00 tot 22:00
De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten van 20.00 tot 22.00 uur op de dinsdagavonden 24 maart, 7 april en 19 mei en op 23 of 24 mei een excursie.
Locatie: 
Stadstuin Klopvaart
Vancouverdreef 70
3564 KX Utrecht
Nederland
Extra Informatie: 

N.B. De inschrijving voor de cursus is gesloten. We hebben het maximum aantal deelnemers bereikt.
➥ De cursus start met minimaal 8 en maximaal 15 deelnemers. Vol is vol, dus heb je zin om mee te doen, meld je dan snel aan.
➥ Meld je aan bij onderstaand contactpersoon en vermeld a.u.b. voor-en achternaam, het volledige adres en telefoonnummer.

Contactpersoon: 
Google Maps image