Vecht en Plassengebied
Kind & Natuur
Vanaf
zaterdag21aug202114:00

VOL - IVN Natuuretmaal

Spannend natuurfestijn voor kinderen en (groot)ouders

Hou je van buiten spelen, avonturen beleven in de natuur? Dan is het jaarlijkse IVN Natuuretmaal in Tienhoven echt iets voor jou!  Voor kinderen met ouders en/of grootouders met overnachting in het hooi of in een tentje bij/op de schapenboerderij. We gaan polsstok-slootjespringen en zwemmen, kralen draaien van echte Vechtrivierklei en natuurkunstwerken maken.

Natuuretmaal: kampvuur We gaan eten uit de natuur, door zelf kruidenboter en pesto te maken van eetbare kruiden. We gaan op watersafari door met schepnet waterbeestjes te vangen. Na het kampvuur gaan we nachtdieren spotten zoals uilen, vleermuizen en nachtvlinders. Daarna slaap je op het hooi onder de kapschuur van de schapenboerderij of in je eigen tentje. De volgende dag een weidewandeling met de boer en natuurbelevingsopdrachten.

Natuuretmaal: slootjezwemmen

► Aanmelding en kosten

  • Het maximale aantal deelnemers is bereikt.
    Er kan niet meer worden aangemeldt. 
  • De kosten zijn €17,50 per volwassene en €7,50 per kind. Elk kind zal minimaal een volwassene mee moeten nemen. ’
  • 's Avonds gaan we lekker broodjes bakken boven het kampvuur. Wij zorgen voor borden, bekers, bestek, allerlei drinken en vegaburgers, worstjes en brood (ook voor het ontbijt). Neem verder zelf iets te eten mee voor het gezamenlijke buffet, zoals een salade en ontbijt beleg.
  • Vergeet vooral niet je slaapzak, tandenborstel, handdoek en droge kleren mee te nemen. Blijven slapen is natuurlijk niet verplicht; je kan ook alleen de activiteiten meemaken.
     

Activiteit in samenwerking met Streekmuseum Vredegoed

Algemene informatie

zaterdag 21 augustus 2021 - 14:00 tot zondag 22 augustus 2021 - 14:00
Locatie: 
Museumboerderij Vredegoed
Heuvellaan 7
3612 BA Tienhoven
Nederland
Extra Informatie: 

⋆ Streekmuseum Vredegoed is goed te bereiken met de fiets, het museum is vlakbij “Fietsknooppunt 48” en voor auto’s is er een parkeerplaats beschikbaar.

Contactpersoon: 
Google Maps image