Vecht en Plassengebied
(Zoog)dieren
Op
vrijdag31aug201820:00

Vleermuizen spotten in Breukelen

In het laatste weekend van augustus is het de Nacht van de Vleermuis. In de Stichtse Vecht wordt een excursie georganiseerd door de vleermuiswerkgroep van het IVN, afdeling Vecht- en Plassengebied. Ga met ons mee op vleermuis excursie op vrijdagavond 31 augustus in de kasteeltuin van Nijenrode! Ondanks het late tijdstip ook erg leuk voor ouders met kinderen vanaf 8 jaar. 

Wanneer u meer wilt weten over vleermuizen, bent u van harte welkom in het park van Nijenrode. Daar staan veel oude bomen waarin wij verschillende vleermuizen kunnen horen. Op de grotere open plekken zijn ze in de schemering ook goed te zien.
Tijdens de excursie vertellen we over hoe vleermuizen zich oriënteren in het donker, wat ze eten, waar ze verblijven e.d. en daarna gaan we op zoek naar de vleermuis.

De excursie start op vrijdagavond 31 augustus om 20.00 uur in het park van Nijenrode in Breukelen, Straatweg 25, 36 21 BG Breukelen. Deze excursie is niet geschikt voor minder validen. Opgave vooraf voor de excursie is verplicht via de contactpersoon (klik op de naam). Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage voor onze organisatie is welkom.

Algemene informatie

vrijdag 31 augustus 2018 - 20:00 tot 22:00
Locatie: 
Nijenrode
Straatweg 25
3621 BG Breukelen
Nederland
Extra Informatie: 

Graag vooraf opgeven voor deze excursie bij de contactpersoon (klik op de naam).

Contactpersoon: 
Google Maps image