Vecht en Plassengebied
(Moes)tuinen
Vanaf
dinsdag02apr201920:00

Stap voor stap Moestuinieren 2019

-start avondcursus voor de beginnende moestuinder-

Zelf gezonde groenten telen, oogsten en daarna opeten?  Met of zonder tuin, altijd is er wel een plekje te vinden voor een moestuintje, met potten op het balkon of bakken in de tuin. Leer in deze korte cursus hoe je met beperkte middelen een (kleine) moestuin opzet en met goed resultaat kunt oogsten. We werken daarbij samen met de natuur.

IVN MoestuintjesDe cursus is bedoeld voor volwassenen met weinig kennis van zaaien en groenten kweken. Het is handig om ook daadwerkelijk een moestuintje te starten, als je meedoet aan de cursus. En dat kan al op een klein stukje!  Aan bod komen: inrichten van je moestuin, zaaien, verspenen, uitplanten, factoren die invloed hebben op het groei proces, helpers en plaaggeesten, wisselteelt en de zaaikalender.

Kosten?
€22,50 inclusief werkmateriaal, een cursusboek van 20 pagina’s dik en koffie of thee.

Wanneer?
De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten van 20.00 tot 22.00 uur op de dinsdagavonden 2 april, 16 april en 14 mei en op zondagmiddag 26 mei een excursie naar Tuinenpark De Pioniers.

Deze cursus wordt georganiseerd door IVN Vecht en Plassengebied i.s.m. Utrecht Natuurlijk / www.utrechtnatuurlijk.nl

Algemene informatie

dinsdag 2 april 2019 - 20:00 tot 22:00
De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten van 20.00 tot 22.00 uur op de dinsdagavonden 2 april, 16 april en 14 mei en op zondagmiddag 26 mei een excursie naar Tuinenpark De Pioniers.
Locatie: 
Stadstuin Klopvaart
Vancouverdreef 70
3564 KX UTRECHT
Nederland
Extra Informatie: 

➥ De cursus start met minimaal 8 en maximaal 15 deelnemers. Vol is vol, dus heb je zin om mee te doen, meld je dan snel aan.
➥ Meld je aan bij onderstaand contactpersoon en vermeld a.u.b. voor-en achternaam, het volledige adres en telefoonnummer.

Contactpersoon: 
Google Maps image