Vecht en Plassengebied
Landschap
Vanaf
vrijdag19jun202009:00

Livegang Audiotour Gunterstein

Een nieuwe audiotour in de IVN Route app. Natuurgids Marieke Zoetelief neemt je mee op natuurtocht door het bosrijke landgoed van Ridderhofstad Gunterstein te Breukelen.

IVN route app

Ben je al bekend met de IVN Route app voor de Smartphone? Door heel Nederland zijn daar in vele fiets en wandelroutes terug te vinden.  Daar komen er vanaf nu een aantal nieuwe routes bij in de Vechtstreek. De eerste is deze audiotour door Ridderhofstad Gunterstein.

Test je mee?

We zijn best heel nieuwsgierig naar jouw ervaringen met deze nieuwe route.  Daarom hebben we de route al live gezet om uit te proberen. Dus download de IVN Route app en de audiotour "Ridderhofstad Gunterstein".  Spring daarna op de fiets naar Breukelen en volg de audiotour. Heb je opmerkingen, tips of ideeën over deze audiotour?  Geef die dan t/m 15 juni door via contactpersoon: Richard Tukker 

Foto's van dieren of bijzondere planten die je bent tegengekomen tijdens de wandeling ontvangen we ook graag als aanvulling op deze route.  Als we een foto plaatsen zullen we je naam vermelden.  Vast dank voor het meetesten!

Livegang 19 juni 2020

Zondag 14 juni ronden we de testen met deze audiotour af en gaan we beginnen met eventuele aanpassingen gebaseerd op de testervaringen. Vrijdagochtend 19 juni om 9.00 uur zetten we dan de eerste audiotour van onze IVN afdeling live!  [N.B.: Verwijder de testversie uit de Download in de IVN route app voor je de nieuwe download.]  


Marijke Zoetelief en Richard Tukker 

Algemene informatie

vrijdag 19 juni 2020 - 09:00
Locatie: 
Laan van Guntherstein t.o nr 3
3621 VA Breukelen
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image