Vecht en Plassengebied
Overig
Op
zaterdag20mrt202109:00

Landelijke Opschoondag

Maak van je groene ommetje een opschoon-ommetje

Wil je dit jaar in actie komen op Landelijke Opschoondag? Dat kan door van je favoriete groene ommetje - rekening houdend met corona - een opschoon-ommetje te maken. Vraag je vrienden, collega’s en bekenden, hetzelfde te doen. Zo worden onze buurten zwerfafvalvrije schoonheden waar je lentekriebels van krijgt. En doen we het, op afstand toch nog samen.

Word weer verliefd op je buurt

► Doe mee en meld je aan

Meld je actie aan op de Supporter van Schoon website. Hier vind je alle informatie over de Landelijke Opschoondag én wie er allemaal aan de slag gaan. 

AANMELDEN


► Met Literatti-app bijdragen aan zwerfafvaloplossing

Wil je net iets meer doen dan alleen opruimen? Maak dan gebruik van de Litterati-app. Hiermee kun je het gevonden en opgeruimde afval vastleggen op je telefoon. De gegevens, die jij verzamelt worden dan gebruikt voor onderzoek naar zwerfafval, waarbij ook gezocht wordt naar structurele, effectieve oplossingen. Zo kan met jouw hulp, het zwerfafvalprobleem bij de bron worden aangepakt.
 

► Wil je vaker actief zijn voor natuur en milieu?

Het hele jaar door worden landelijke actiedagen en themaweken voor de natuur en het milieu georganiseerd. Hier een aantal niet te missen overzichten voor 2021: 

Algemene informatie

zaterdag 20 maart 2021 - 09:00 tot 17:00
Locatie: 
Jouw favoriete groen ommetje ergens in
Nederland