Vecht en Plassengebied
Overig
Vanaf
zaterdag18aug201814:00

IVN natuur etmaal op boerderij Vredegoed

Houd je van buiten spelen, avonturen beleven en heb je zin in wat anders dan de speeltuin of de kinderboerderij om de hoek? Dan is het jaarlijkse IVN Natuuretmaal in Tienhoven echt iets voor jou! Onze afdeling organiseert de vierde editie van dit 24-uurs evenement met allerlei leuke, spannende en leerzame natuuractiviteiten. We gaan dit jaar bijvoorbeeld polsstok-slootjespringen, slootsnorkelen, kleien bakken van echte rivierklei en kruidenboter maken met kruiden uit de natuur. Er is een workshop Bushcraft en ook een mandje vlechten met wilgentakken en waterbeestjes scheppen staat op het programma. Na het kampvuur gaan we op zoek naar nachtdieren zoals uilen, vleermuizen en nachtvlinders. Daarna slaap je op het hooi onder de kapschuur van de schapenboerderij of in je eigen tentje.

De kosten zijn €17,50 per volwassene en €7,50 per kind. Elk kind zal minimaal één volwassene mee moeten nemen. ’s Avonds gaan we lekker BBQ-en. Wij zorgen voor borden, bekers, bestek, allerlei drinken en (vega)burgers, worstjes en broodjes (om af te bakken boven het vuur). Neem verder zelf iets te eten mee voor het gezamenlijke buffet, zoals een salade. Vergeet vooral niet je slaapzak, tandenborstel, handdoek en droge kleren mee te nemen. Blijven slapen is natuurlijk niet verplicht; je kan ook alleen de activiteiten meemaken.

Het natuuretmaal vindt plaats op zaterdag 18 augustus en start om 14.00 uur, tot en met zondag 19 augustus ca. 14.00 uur. De locatie is streekboerderij Vredegoed, Heuvellaan 7, 3612 BA in Tienhoven. De deelname is beperkt dus wees er snel bij. Voor meer informatie en opgave voor deelname kun je terecht bij de contactpersoon.

Algemene informatie

zaterdag 18 augustus 2018 - 14:00 tot zondag 19 augustus 2018 - 14:00
Locatie: 
Streekmuseum Vredegoed
Heuvellaan 7
3612 BA Tienhoven
Nederland
Extra Informatie: 

Vooraf opgeven is verplicht bij deze activiteit, dat kan via de contactpersoon.
Maximum aantal deelnemers: 30.
Voor meer informatie: 06-53768438.

Contactpersoon: 
Google Maps image