Vecht en Plassengebied
Landschap
Op
zondag02mei202110:00

Groen rond de Singel

Activiteit in het kader van de week van het water

Elk seizoen biedt de singel een aparte bekoring. De lente met het ontluikende groen, de zomer met de dichte begroeiing en zijn schaduwspel, de herfst met de vele kleuren en de winter met zijn silhouetten, vooral als er een pak sneeuw gevallen is. Om de wandelaar op z’n tocht met een andere blik naar de omgeving te leren kijken heeft de bewonersgroep Vergroening Singel 030 een audiotour ontwikkeld.  Met deze audiotour ingesproken door oud-journaallezer Gerard Arninkhof, gaan we vandaag genieten van het ontluikende groen van de lente.  

► COVID-19 proof wandelen

Iedereen start binnen een eigen tijdslot tussen 10.00 en 11.30 uur. Gezinsleden kunnen natuurlijk samen wandelen.  Aan het begin wordt u opgevangen voor eventuele ondersteuning bij het gebruik van de audiotour app.  Even verder op in de route geeft Lies König van Vergroening Singels 030 nog wat toegespitste informatie. 

Het handigst is om tijdens de wandeling oordopjes te gebruiken. En neem ook een verrekijker mee. De hele wandeling duurt ca 2 uur, maar kan ook afgebroken worden en later weer opgestart worden vanaf elk punt rond de singel. 

Deze wandeling wordt in samenwerking georganiseerd met Vergroening Singel 030 en KNNV Utrecht

► Aanmelding en kosten

  • Het aantal deelnemers is beperkt.
  • Aanmelding verplicht voor 17 april bij de contactpersoon.
  • Deelname is gratis. 


We houden ons aan de actueel geldende RIVM maatregelen in verband met COVID-19

Ongeveer 10 dagen voor de wandeling sturen we een tijdslot en instructies over de audiotour app.  De opzet van de wandeling wordt dan gecheckt aan de dan geldende COVID-19 regels van het RIVM en definitief vastgesteld.

Algemene informatie

zondag 2 mei 2021 - 10:00 tot 13:00
Locatie: 
Tolsteegbrug naast het Louis Hartloper Complex
Ledig Erf 1
3511 ZN Utrecht
Netherlands
Extra Informatie: 

⋆ De audiotour eindigt bij het startpunt
⋆ Fietsers kunnen worden gestald in de fietsrekken op de brug bij het startpunt

Contactpersoon: 
Google Maps image