Actief worden

Het IVN heet vrijwilligers welkom!

IVN, Vecht en Plassengebied zoekt voor alle werkgroepen mensen die graag actief bezig willen zijn met allerlei activiteiten samen met andere natuurliefhebbers. Die zich snel thuis zullen voelen bij een gezellige vereniging van mensen die hun kennis en beleving van de natuur willen overdragen aan anderen. Lijkt het u leuk om eens met een activiteit mee te doen, neem dan contact op met één van de coördinatoren van onze werkgroepen.

Lid worden?
Spreekt het IVN u aan en wilt u meedoen met onze activiteiten? Meld u dan aan als lid. Als lid draagt u bij aan het doel van het IVN:  mensen laten genieten en leren van de natuur en daarmee hun leven verrijken. Het IVN wil mensen ook laten nadenken over hun gedrag en daarmee motiveren tot milieubewust handelen.

Leden ontvangen ons afdelingsblad De Bres en hebben gratis toegang tot alle activiteiten die alleen voor leden toegankelijk zijn, en uiteraard alle excursies. U kunt lid worden door u aan te melden via het digitale aanmeldformulier (kies daarbij de afdeling "Vecht en Plassengebied").