Sta eens stil bij de beek - Voorbereiding begeleiders

Voor begeleiders die bij een klasbezoek aan een van de natuurprojecten van IVN Valkenswaard-Waalre op een post staan worden voorbereidingsbijeenkomsten georganiseerd waarbij het verhaal, de werkbladen en de spellen uitgebreid aan bod komen. Na zo’n bijeenkomst weet je alles om je post te kunnen draaien.

Sta eens stil bij de beek

Hebt je geen gelegenheid om op een bijeenkomst naar je post te komen kijken, dan kun je ook al een goede indruk krijgen door voorbereiding via internet.

Voor de tentoonstelling 'Sta eens stil bij de beek' worden hier PDF-bestanden aangeboden die per post, per klassenlaag informatie geven over de inhoud van de post en over de manier van werken. Het bekijken van zo’n bestand kost ongeveer 15 minuten.

Klik op de gewenste link om een bestand te downloaden. Wil je een afdruk van een bestand maken, dan spaar je inkt en papier wanneer je een ‘handout’ afdruk maakt. Als je de handout liggend afdrukt, met 4 pagina's per A4, krijg je een leesbaar resultaat.

1. De kringloop van het water
Groep 1-2-3
Verhaal Droppie Water voor groep 1-2-3
Groep 4-5
Groep 6-7-8

2. Hap, ik heb je!
Groep 1-2-3
Groep 4-5-6
Groep 7-8

3. Allemaal beestjes
Groep 1-2-3
Groep 4-5-6-7-8

4. Mondjes open - mondjes dicht
Groep 1-2
Groep 3-4
Groep 5-6
Groep 7-8

5. Bochten in beken
Groep 1-2-3
Groep 4-5-6
Groep 7-8

Is de klas op bezoek geweest? Voor groep 5 t/m 8 bieden wij als naverwerking een Powerpointquiz aan. Mail naar ivn.vawa.internet@gmail.com voor meer informatie.

Huur

Het is mogelijk om dit project voor een bepaalde periode te huren.
Informatie hierover is te verkrijgen bij Wil Koopman, tel. 040-2017955 of e-mail wiljakoopman@onsmail.nl.