Valkenswaard-Waalre
Overig
vrijdag09mrt2018

Nieuwe diersoort in Vlindertuin Waalre

Het begint een beetje lente-achtig te worden. Toch lijkt een groot gedeelte van de fauna in de Vlindertuin nog in diepe rust. LIJKT, want Bernard maakte het volgende mee:

pokemon ei in de vlindertuin"Vanmorgen was ik even in de Vlindertuin. Op een gegeven moment kwamen daar enkele mensen bij de ingang, allemaal met een mobieltje. Die waren een Pokémon virtueel schepsel aan het zoeken.
In de Vlindertuin zit een hotspot, met een ei dat je na een tijdje uit kan laten komen. Dan komt er hier een vijfkoppige draak tevoorschijn die je dan met minstens vijf mensen moet verslaan.
Er kwamen steeds meer mensen, kennelijk opgeroepen en die hebben toen met gezamenlijk veel en snel drukken de draak overwonnen.
Daarna zijn alle mensen weer vertrokken. Zij vertelden dat er de komende tijd nog wel meer mensen hiervoor naar de Vlindertuin zouden komen. Ik heb enkele foto's gemaakt en ook nog een kort filmpje hoe ze al drukkend de draak overwonnen. Wat je allemaal bij de Vlindertuin kan meemaken."

pokemon go spelersVoor de Pokémon Go-fanaten onder ons: bij de poort van de Vlindertuin was een Raid aan de gang om een Legendary Rayquaza te vangen. Een nieuwe soort voor de Vlindertuin! Nu eens geen dragonflies (libellen) maar een 'echte' dragon.
De foto's van Bernard spreken voor zich.