Valkenswaard-Waalre
IVN
woensdag26apr2017

Lintje voor Anneke Droog en Leo Eijkelenboom

Op 26 april 2017 hebben twee IVN'ers uit onze afdeling een koninklijke onderscheiding gekregen. Anneke Droog werd in Valkenswaard Lid in de Orde van Oranje-Nassau; Leo Eijkelenboom kreeg dezelfde onderscheiding in Waalre.

Anneke Droog

Uit handen van burgemeester Ederveen heeft Anneke Droog een koninklijke onderscheiding gekregen voor al haar vrijwilligerswerkzaamheden bij het IVN.

Iedereen binnen IVN Valkenswaard-Waalre kent Anneke wel, omdat zij al heel lang secretaris van de afdeling is. Dat is op zich al een forse klus. Daarnaast heeft zij in de loop van de jaren nog op veel meer gebieden haar steentje bijgedragen: het cursusteam, de publiekswandelingen en het scholenproject zijn enkele voorbeelden.

lintje Anneke Droog

Een terechte onderscheiding dus, waarvoor zij door haar IVN-collega's met plezier in de bloemetjes is gezet. Anneke, van harte gefeliciteerd!

Meer foto's

Leo Eijkelenboom

Burgmeester Brenninkmeijer van Waalre heeft Leo Eijkelenboom Lid in de Orde van Oranje-Nassau gemaakt voor al zijn vrijwilligersactiviteiten op het gebied van natuur en milieu. Deze heeft hij verricht voor vele organisaties, waaronder ook IVN Valkenswaard-Waalre (vóór de fusie IVN Aalst-Waalre).

Bij het IVN is hij lang lid geweest van de milieuwerkgroep Waalre. Ook heeft hij namens deze groep een aantal jaren in het afdelingsbestuur van IVN Aalst-Waalre gezeten.

Leo, van harte gefeliciteerd met deze verdiende onderscheiding!