Valkenswaard-Waalre
Paddenstoelen
Op
zondag27sep202014:00

Wandeling rond het Meertjesven

Op zondag 27 september organiseert de afdeling Valkenswaard-Waalre van het IVN een herfstwandeling om op een leuke manier het nieuwe seizoen in te gaan.

Tijdens deze wandeling kun je kennis maken met talrijke verschijnselen in de natuur die de herfst zo interessant maken. Zo zal de gids vertellen over de verkleuring en aantasting van de bladeren van bomen en struiken. Ook zullen we zien hoe de natuur zich nu al klaar maakt voor het volgend jaar. Hopelijk zullen de paddenstoelen niet ontbreken op onze tocht.

Er is verder nog veel meer te ontdekken en te beleven in de omgeving van dit ven. Dus als je zin hebt in een heerlijke wandeling om de typische herfstgeur op te snuiven, kom dan op zondag 27 september om 14.00 uur naar het Meertjesven in Waalre.

Attentie

Vanwege corona gelden de volgende maatregelen:

  • van tevoren telefonisch aanmelden bij de IVN-natuurgids: 06-22006508
  • op volgorde van aanmelding maximaal 15 personen
  • geen gezondheidsklachten gerelateerd aan corona
  • de anderhalve-meter-maatregel is van kracht

Je kunt het startpunt vinden op de vijfsprong aan het einde van de Vlasrootlaan (inrijden bij restaurant “De Treeswijkhoeve” aan de Valkenswaardseweg tussen Aalst en Valkenswaard – de N69), of vanuit Waalre-dorp aan het einde van de Bolksheuvel.
De wandeling duurt ongeveer 2 uur en is zoals altijd gratis.

Algemene informatie

zondag 27 september 2020 - 14:00
Locatie: 
Meertjesven
Vlasrootlaan
5582VC Waalre
Nederland
Google Maps image