Valkenswaard-Waalre
Paddenstoelen
Op
zondag10okt202111:00

Paddenstoelentocht voor fotografen - voorbehoud

Vanwege de onzekere situatie rond Corona is het programma van publiekswandelingen in 2021 nog niet definitief. Wijzigingen of afgelastingen worden tijdig op deze site doorgegeven.
Er zal waarschijnlijk voor elke wandeling een maximum aantal deelnemers zijn, en vooraf inschrijven is verplicht. Details worden enkele weken vóór de wandeling bekendgemaakt.

Het Leenderbos is bijzonder rijk aan paddenstoelen.

Op zondagochtend 10 oktober om 11.00 uur organiseert het IVN afd. Valkenswaard-Waalre een paddenstoelenwandeling in het Leenderbos, speciaal voor fotografen. Plaats van bijeenkomen is de parkeerplaats aan de Leenderweg. De tocht duurt ongeveer twee uur.

Juist het Leenderbos is met zijn verschillende bosbegroeiingen een eldorado voor paddenstoelen. Onder leiding van IVN-gidsen zal er naar paddenstoelen gezocht worden. De gidsen geven op fotografen toegespitste info en er wordt tijd ingeruimd om opnames te maken.

Startpunt: parkeerplaats Valkenswaardseweg, (afslag Leenderbos), 5595 XR Leende. Meedoen is gratis.

Op dezelfde tijd en plaats start ook een paddenstoelentocht, speciaal voor kinderen.
's Middags start om 14.00 uur nogmaals een paddenstoelentocht door het Leenderbos, voor 'gewone' wandelaars (volwassenen en kinderen).

Algemene informatie

zondag 10 oktober 2021 - 11:00
Locatie: 
Leenderbos
Strijperpad
5595XR Leende
Netherlands
Google Maps image