Valkenswaard-Waalre
Natuur
Op
woensdag15feb201709:00

Opening 'Kleur om te overleven'

logo 50 jaar IVN Valkenswaard-WaalreIn 2017 is 'Kleur om te overleven' het thema van de natuurtentoonstelling voor basisscholen. Het is de 30e tentoonstelling op rij, in het jaar dat IVN Valkenswaard-Waalre haar 50-jarig bestaan viert. Een dubbel jubileum dat we willen vieren!

Vanaf 15 februari tot aan het einde van het jaar kunnen schoolklassen op bezoek komen om te leren en te ervaren op welke manieren kleur in de natuur belangrijk is om te kunnen overleven: kleurzien, elkaar herkennen, schrikkleuren, camouflage en het samenspel van bloemen en insecten komen aan bod. Verhalen, werkbladen en spelletjes vullen elkaar aan en zorgen dat een ochtend of middag véél te snel voorbij is! Kijk hier voor meer informatie.

Kleur om te overleven IVN Valkenswaard-Waalre

De officiële opening is op woensdagmorgen 15 februari om 9.00 uur door wethouders van de gemeenten Waalre en Valkenswaard. Na een inleidende Powerpointpresentatie gevolgd door koffie en thee met wat lekkers, kunnen de aanwezigen alle posten bekijken en de spellen uitproberen.

Belangstellenden zijn welkom in D'n Nieuwe Hof, Bosstraat 25 in Valkenswaard. Toegang is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig.

Algemene informatie

woensdag 15 februari 2017 - 09:00
Locatie: 
D'n Nieuwe Hof
Bosstraat 25
5553CK Valkenswaard
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image