Valkenswaard-Waalre
Landschap
Op
zaterdag04nov201709:00

Natuurwerkdag Malpie

Graag willen wij iedereen uitnodigen voor de Natuurwerkdag op zaterdag 4 november. Deze zaterdag wordt er in het hele land in de natuur gewerkt voor het behoud van mooie natuurgebieden.
Wij gaan de heide op de Malpie schonen. De kinderen van het Jeugd IVN gaan daar aan de slag. Ouders, vriendjes en vriendinnetjes, en andere belangstellenden kunnen ook meehelpen! We verwijderen de dennen en vooral berken op de heide om het heidegebied in stand te houden. Hierbij is alle hulp welkom.

Je kan met de fiets, of de auto, via de Venbergse Watermolen de Malpie op rijden, volg dan het fietspad, waar de IVN-pijlen je de weg wijzen naar de verzamelplaats.

Tijdstip: Zaterdag 4 november 2017. We beginnen om 9.00 uur en stoppen om ongeveer 12.30 uur. Voor een lunch wordt gezorgd.

Zelf meenemen:

  • Snoeischaar
  • Werkhandschoenen
  • Stevige schoenen of laarzen
  • Regenkleding

We verwachten een grote opkomst van zowel ouders, kinderen, vriendjes en vriendinnetjes en gaan er een gezellige actieve ochtend van maken!

Vooraf aanmelden op www.natuurwerkdag.nl.
Aan het eind van de werkdag krijgt elke deelnemer een leuke attentie i.v.m. het 50-jarig jubileum van IVN Valkenswaard-Waalre.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ad Baken, mailadres  h.baken@chello.nl

Met vriendelijke groet,
IVN Valkenswaard-Waalre

Algemene informatie

zaterdag 4 november 2017 - 09:00 tot 12:00
Locatie: 
Malpie Valkenswaard
Nederland
Google Maps image