Valkenswaard-Waalre
Kind & Natuur
Op
woensdag22jul202014:00

Kindermiddag in IVN Vlindertuin Waalre

Na de versoepeling van de coronamaatregelen gaan de kindermiddagen weer van start. Hierbij gelden de gebruikelijke RIVM-richtlijnen: blijf thuis bij gezondheidsklachten, vermijd handcontact en houd tussen volwassenen 1,5 meter afstand.
Bij grote drukte kan het gebeuren dat gevraagd wordt om op een ander tijdstip of op een toekomstige kindermiddag terug te komen. Wij vragen hiervoor begrip.

Voor peuters en basisschoolkinderen is er van april t/m september elke maand een kindermiddag in IVN Vlindertuin Waalre. Je kunt dan op speurtocht gaan in de tuin. Een tas met een loeppotje en andere zoekmaterialen kun je lenen in de tuin.

In de vlindertuin wonen niet alleen vlinders maar ook heel veel andere kleine diertjes. Waar verstoppen ze zich, hoe zien ze eruit, wat eten ze? Je ontdekt het zelf in de vlindertuin. Leuk en spannend!
Verder kun je een natuurknutsel maken en vlinderkwartet of vlindermemory spelen.

Kinderen kunnen meedoen onder begeleiding van (groot)ouder of andere volwassene, tussen 14.00 en 16.00 uur. Er is een speurtocht voor peuters/kleuters en een variant voor oudere kinderen.
Vooraf aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, een kleine donatie voor de vlindertuin is welkom.

De vlindertuin ligt in het bos bij de Blokvenlaan in Waalre-dorp. Tegenover huisnr. 43 ongeveer 150 meter het bospad volgen. Auto's s.v.p. parkeren aan de Blokvenlaan, fietsen kunnen bij de tuinpoort gestald worden.

Algemene informatie

woensdag 22 juli 2020 - 14:00
woensdag 26 augustus 2020 - 14:00
woensdag 16 september 2020 - 14:00
Locatie: 
IVN Vlindertuin Waalre
bos nabij Blokvenlaan
Waalre
Nederland
Google Maps image