Valkenswaard-Waalre
IVN
Op
zaterdag21okt201720:00

Feestavond (ledenactiviteit)

Activiteit vanwege het gouden jubileum van de afdeling

logo 50 jaar IVN Valkenswaard-WaalreIn 1967 is onze afdeling opgericht, destijds als IVN Valkenswaard. Reden voor een feestje en wel op zaterdag 21 oktober 2017!

Wat zijn de plannen?

Aanvang is 20.00 uur. We beginnen natuurlijk met koffie, thee en gebak. Een terugblik op 19 oktober 1967, de dag dat IVN Valkenswaard-Waalre (toen nog IVN Valkenswaard) is opgericht, kan niet ontbreken.
Daarna is het rond 20.30 uur tijd voor een spelletje! Ooit gehoord van een ‘pubquiz’? Een vragenspel in teamverband waarbij beeld, geluid, instinkers en makkelijke vragen elkaar afwisselen. Gezelligheid staat daarbij voorop, maar willen winnen is niet verboden.

We hebben een leuke natuurquiz in elkaar gezet. Groepjes IVN’ers mogen de vragen als team oplossen. Leerzaam met een flinke snuf humor! De winnaars gaan met een (kleine) natuurprijs naar huis.
Tussen de vragenrondes door is er bovendien tijd voor drankjes, hapjes en kletspraatjes. De avond eindigt rond 23.00 uur.

quiz IVN

Hoe doe je mee?

Door vooraf in te schrijven. Je kunt je aanmelden tot 13 oktober. Er is plaats voor 50 personen. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Aan de feestavond zijn geen kosten verbonden.
De quiz wordt in teamverband gespeeld, in teams van 5 personen. IVN’ers die zich hebben aangemeld krijgen van tevoren de deelnemerslijst toegemaild, om al vóór 21 oktober een team te kunnen samenstellen. Dat hóeft trouwens niet, de IVN’ers die op 21 oktober nog geen team gekozen hebben worden op de feestavond zelf ingedeeld.

Meld je op tijd aan, in ieder geval vóór 13 oktober! Dit kan d.m.v. e-mail: ivn.valkenswaard-waalre@live.nl of telefonisch: 040-2014727.

Aanvullig op 14 oktober: Inmiddels is de avond volgeboekt! Maar omdat er op het laatst vaak nog iemand moet afmelden, kun je je op de reservelijst laten zetten. Mail hiervoor naar fanny.van.zon@hetnet.nl.

Algemene informatie

zaterdag 21 oktober 2017 - 20:00
Locatie: 
D'n Nieuwe Hof
Bosstraat 25
5553CK Valkenswaard
Nederland
Google Maps image