Uden
IVN
maandag30sep2019

Rabobank Clubsupport 2019

Als u lid bent van de Rabobank krijgt u vandaag of morgen bericht van de bank dat u mag stemmen voor  Rabo ClubSupport 2019. IVN Uden doet ook dit jaar weer mee aan de Clubkascampagne van de Rabobank (Rabo ClubSupport).  Onze vereniging hoopt hiermee geld in te zamelen voor de verbetering van bewegwijzering van wandelroutes.

Hoe kunt u stemmen?

Leden van de bank ontvangen vóór de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van vrijdag 27 september tot en met vrijdag 11 oktober brengen zij via een site hun stem uit op hun favoriete verenigingen en/of stichtingen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Let op: alléén leden van Rabobank Uden Veghel mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid!

Hoe kunnen clubleden verder nog steunen?

Als clublid kunt u in de eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Uden Veghel en vragen of zij op uw club willen stemmen.

Doel van IVN Uden

IVN Uden doet mee aan de Rabo ClubSupport voor de “Verbetering van de bewegwijzering in het veld van diverse wandelroutes".

Stem op IVN Uden!

U mag maar twee stemmen uitbrengen op IVN Uden. U hebt nog drie stemmen over. Onze vrienden van de Stichting Kinderboerderij doen ook mee aan de Rabo ClubSupport met als doel  “Moderniseren van het voerhok en eventueel aanschaf van voersilo’s” Wij zien graag dat u ook op hen stemt. Zij stemmen ook op ons. 

Vergeet niet om te stemmen!!!!