Uden
(Moes)tuinen
maandag02dec2019

Nieuwe cursus moestuinieren van IVN Uden

Voor het vierde jaar verzorgt IVN Uden in 2020 opnieuw de populaire cursus Moestuinieren.  Lekker je eigen groenten kweken in je achtertuin tuin of in een echte volkstuin. Wie wil dat niet? Maar: wat komt er allemaal bij kijken? En waar moet je aan denken? Je leert  stap voor stap hoe je van jouw moestuin een smakelijk paradijsje kunt maken. Je maakt met hulp van ervaren moestuinierders je eigen tuinplan en je krijgt veel praktische tips over wat te doen in de verschillende moestuinfases.

Na twee jaar werken met wachtlijsten starten we in 2020 met twee groepen en twee koppels ervaren trainers. De cursus bestaat uit een serie van drie bijeenkomsten, een dinsdagavond groep en een woensdagavond groep. De data zijn: dinsdag 21 jan, 11 feb, en 10 maart; en woensdag 22 jan, 12 feb, en 11 maart. We werken van 19.30 -21.30 in de Groenhoeve, Artillerieweg, 5403 PB Uden.  

Kosten voor niet- IVN leden €15, inclusief koffie, thee en cursusmateriaal.
IVN leden betalen alleen €5 voor het materiaal.
Aanmelden kan via moestuincursus@ivnuden.nl .
Het aantal plekken per groep is maximaal 15.

Geen gelegenheid om de cursus te volgen?
Je kunt het ‘Moestuin doeboek’ dat tijdens de cursus gebruikt wordt ook bestellen via de IVN webwinkel.
Of kijk voor tips en trucs op www.ivn.nl/moestuintje.

En mocht je de smaak zó te pakken krijgen dat je eigen tuin niet groot genoeg is, dan hebben de Grietenhof en d’n Hof van de Toekomst in Uden nog wel een plekje voor je vrij!