Uden
Recreatie
maandag17dec2018

Kerst bij Natuurcentrum De Maashorst

Het is gezellig tijdens tweede en derde (!) kerstdag bij Natuurcentrum De Maashorst! Op tweede kerstdag is het centrum van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend en kunnen de kleintjes met het kerstkabouterboekje op pad. Het speciale kerstboekje is te huur tot 15.00 uur voor €3,00. Na afloop is er voor de kinderen een leuke kleurplaat en iets lekkers en voor de ouders is er glühwein te koop. Op ‘derde kerstdag’ is er ’s middags om 13.00 uur onder leiding van IVN natuurgidsen een heerlijke wandeling inclusief een lekker glaasje glühwein of warme chocomel. Meer informatie is te vinden op: www.natuurcentrumdemaashorst.nl

Alleen maar binnen zitten met de kerst? Nee hoor, kom op tweede kerstdag naar het natuurcentrum voor een heerlijke winterwandeling op het Kerstkabouterpad. Of het nu een witte of een groene kerst is, het is altijd fijn om naar buiten te gaan. De tocht is ca. 2,5 km. lang, dus geschikt voor de kleintjes. De kabouters die op de route in het bos staan, laten de kinderen allerlei leuke opdrachten uitvoeren die te maken hebben met de kerst.

Op donderdag ‘derde kerstdag’ 27 december, is er onder leiding van IVN natuurgidsen een mooie winterwandeling van ongeveer 5 km. Even lekker naar buiten en genieten van al het moois dat De Maashorst te bieden heeft. De wandeling start om 13.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. De kosten zijn voor kinderen €4,00 en voor volwassenen €5,00. Dit is inclusief een beker warme chocomel voor de kinderen na afloop en voor de volwassenen een glaasje glühwein. Graag hiervoor van tevoren opgeven via de website of telefonisch!

Alvast fijne feestdagen gewenst en een natuurrijk begin van het nieuwe jaar!

Meer informatie is te vinden op: www.natuurcentrumdemaashorst.nl of telefonisch te verkrijgen: 0412-611945