Uden
Beleid & Organisatie
vrijdag03mrt2017

Bestuurswisselingen IVN Uden

Tijdens de Algemene Ledenvergadering 2017 van IVN Uden op donderdag 2 maart hebben een paar bestuurswisselingen plaats gevonden.

IVN Uden Algemene ledenvergadering 2017Leonie Jetten, secretaris

Na de opleiding tot natuurgids is Leonie meteen secretaris geworden. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van vorig jaar maakte Leonie bekend dat ze na haar eerste termijn van drie jaar niet meer herkiesbaar zal zijn als secretaris van onze vereniging. Door toenemende drukte op haar werk werd het voor haar steeds moeilijker om de taken als secretaris te vervullen. Toch heeft ze het nog een jaar vol gehouden. Nu haar eerste bestuurstermijn er op zit bedanken we haar voor haar inzet in de vereniging en met name de goede verzorging van de digitale maandagenda. We hopen haar bij andere IVN activiteiten nog regelmatig te zien. We zijn nog op zoek naar een nieuwe secretaris voor de vereniging.

Léon Weeterings, bestuurslid

Begin dit jaar heeft Léon de nieuwe website van IVN Uden gerealiseerd binnen de huisstijl van het landelijk IVN. Daarnaast is hij bezig met het opzetten van de digitale nieuwsbrief Wijs(t)heden en is hij medebeheerder van het Flickr-, Twitter- en Facebookaccount van IVN Uden. Wim Ermers heeft door persoonlijke omstandigheden gekozen om terug te treden als coördinator van de werkgroep PR en heeft deze taak overgedragen aan Léon. Door al deze communicatie taken is hij gevraagd om deel te nemen aan het bestuur van IVN Uden.

Wim  de Winter, aspirant bestuurslid

Wim is een nieuw lid van IVN Uden. Tijdens de Algemene Ledenvergadering stelde hij zich voor en vertelde over zijn achtergrond. Hij is jarenlang actief geweest met veel taken in het natuurgebied 'De Blauwe Kamer' bij Rhenen. Hij woont nu in Uden en wil zich inzetten voor de natuur rond Uden.

Tekst en foto's: Léon Weeterings