Uden
(Zoog)dieren
Op
zondag05feb201710:30

Wisentexcursie Maashorst

Natuurcentrum De Maashorst

Natuurcentrum De Maashorst organiseert op zondag 5 februari een wisentexcursie.

De wisent is een indrukwekkend dier, prachtig om te zien. Deze dieren wonen niet zomaar in De Maashorst. Ze hebben een taak en voeren die op hun eigen specifieke manier uit. De imposante dieren zijn erg gesteld op hun rust en privacy.  Bezoekers mogen het wisentgebied niet in, behalve met onze speciaal opgeleide wisentgidsen. Zij hebben wel toestemming om met een beperkte groep het gebied in te gaan.  

Auto's worden geparkeerd op de grote parkeerplaats van het natuurcentrum. Er wordt gestart in het natuurcentrum met  korte informatie. Hierna vertrekt de groep van max. 12 personen naar de wisenten. Kinderen mogen mee vanaf 10 jaar, onder begeleiding van een volwassene per kind. Daar we lopen over ongelijk terrein en het enige tijd kan duren voordat we de wisenten zien verdient het aanbeveling om in goede conditie te zijn. De wandeling duurt naar verwachting tussen de 2 en 3 uur. Deelname is op eigen risico. Na afloop krijgt u een kop koffie/ thee in het centrum.

Honden zijn niet toegestaan!

Kosten: € 7,50 per deelnemer incl. koffie/thee

Reserveren

Het is verplicht om van tevoren voor deze activiteit een plaats te reserveren. Dit kan aan de infobalie van het natuurcentrum, telefonisch (0412-611945) of op: www.natuurcentrumdemaashorst.nl (online opgeven tot vrijdag 15.00 uur voorafgaand aan de activiteit).

Algemene informatie

zondag 5 februari 2017 - 10:30
Locatie: 
Natuurcentrum De Maashorst
Erenakkerstraat 5
5388 SZ Nistelrode
Nederland
Google Maps image