Uden
Op
woensdag27dec201713:00

Winterse wandeling op 3de Kerstdag

Natuurcentrum De Maashorst

Het is gezellig tijdens tweede en derde (!) kerstdag bij Natuurcentrum de Maashorst! Op tweede kerstdag is het centrum van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend en kunnen de kleintjes met het kerstkabouterboekje op pad. Het speciale kerstboekje is te huur tot 15.00 uur voor €3,00. Na afloop is er voor de kinderen een leuke kleurplaat en iets lekkers en voor
de ouders is er glühwein te koop. Op derde kerstdag is er ’s middags onder leiding van IVN natuurgidsen een heerlijke wandeling. Binnen is lekkere glühwein en warme chocomel te koop.

Tweede Kerstdag

Alleen maar binnen zitten met de kerst? Nee hoor, kom op tweede kerstdag naar het natuurcentrum voor een heerlijke winterwandeling op het Kerstkabouterpad.
Of het nu een witte of een groene kerst is, het is altijd fijn om naar buiten te
gaan. De tocht is ca. 2,5 km. lang, dus geschikt voor de kleintjes. De kabouters die op de route in het bos staan, laten de kinderen allerlei leuke opdrachten uitvoeren die te maken hebben met de kerst.

Wandeling 3de Kerstdag

Op woensdag derde kerstdag is er onder leiding van IVN natuurgidsen een mooie winterwandeling van ongeveer 5 km. Even lekker naar buiten en genieten van al het moois dat de Maashorst te bieden heeft. Deze wandeling duurt ongeveer 2 uur. Graag hiervoor van tevoren opgeven via de website of telefonisch.

Alvast fijne feestdagen gewenst en een natuurrijk begin van het nieuwe
jaar!

Meer informatie is te vinden op: www.natuurcentrumdemaashorst.nl of
telefonisch te verkrijgen: 0412-611945

Algemene informatie

woensdag 27 december 2017 - 13:00 tot 16:00
Locatie: 
Natuurcentrum De Maashorst
Erenakkerstraat 5
5388 SZ Nistelrode
Nederland
Extra Informatie: 

Kosten: € 3,00 volwassene, € 2,00 kind

Google Maps image