Uden
Landschap
Op
zondag23apr201710:00

sVLU fietst Dreven en Driften route

sVLU

Stichting Vrijwillig Landschapsbeheer Uden (sVLU) fietst a.s. zondag 23 april 2017 door het Udens landschap. Men fietst de 25 km lange Dreven en Driften Route. Deze gaat via de hoofdgroenstructuur van Uden over de dreven en driften van de Maashorst. Iedereen, die van frisse lucht, samen buiten fietsen en koffie/thee houdt, is van harte welkom om 10.00 uur op de Markt in Uden. Rond 13.00 uur is men weer terug in Uden.

Volgens woordvoerder Ernest de Groot gaat de route van 2,5 uur langs verschillende mooie plekken in het buitengebied ten westen en noordwesten van Uden. Voorzitter Willem Peters vult aan: “We komen langs groen-parkjes, buurtschappen, erfbeplantingen, eikenhakhoutwallen en over dreven en driften.”

Fietstocht

De sVLU rondt elk jaar haar werkseizoen af met een recreatieve/educatieve fietstocht langs bijzondere plekken en projecten in het buitengebied van Uden. De sVLU is elk jaar 12x actief in het landschap met gevarieerde werkochtenden. De sVLU zorgt voor gereedschap, begeleiding en koffie/thee/koek. Iedereen mag mee helpen. Het is gezond, leerzaam en gezellig werk. De volgende werkochtend is op 24 juni 2017. Dan wordt de beukenhaag rond de boomgaard geknipt. Nadere info bij Willem Peters (252529) of Ernest de Groot (251370).

Algemene informatie

zondag 23 april 2017 - 10:00
Locatie: 
Vertrek: Nieuwe Prilleke
Markt
Uden
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image