Uden
Natuur
Op
zaterdag07sep201911:00

Rolstoelwandeling

Natuurcentrum De Maashorst

Natuurcentrum De Maashorst organiseert op zaterdag 7 september een nazomerwandeling voor rolstoelgebruikers. Beleef de natuur vanuit een ander perspectief! Men vertrekt om 11.00 uur bij het natuurcentrum. IVN natuurgidsen hebben een mooie tocht van ruim 5 kilometer uitgestippeld over verharde wegen en (grint) paden, waardoor rolstoelgebruikers vanuit hun perspectief volop kunnen genieten van al het moois dat De Maashorst te bieden heeft. Ook de boswachter van Staatsbosbeheer gaat mee op pad! Bij terugkomst is het natuurcentrum geopend en kan men dus desgewenst een consumptie gebruiken. De kosten voor deze activiteit bedragen €3,50 voor volwassenen en €2,50 voor kinderen. Per rolstoelgebruiker kan één begeleider gratis mee  wandelen. Voor deze leuke activiteit is het noodzakelijk om van tevoren te reserveren. Dit kan op www.natuurcentrumdemaashorst.nl of telefonisch via 0412-611945.

Al meer dan 25 jaar is er een mooi rolstoelpad bij Natuurcentrum De Maashorst, waar volop gebruik van wordt gemaakt. Het is erg leuk om als rolstoelgebruiker ook eens een andere route te ontdekken met ervaren IVN natuurgidsen die samen met de boswachter van Staatsbosbeheer een prachtige nazomerwandeling hebben bedacht. De tocht voert u door diverse landschappen als bossen, stuifduinen en  beukenlanen en u kunt volop genieten van de bloeiende heide. De natuur is rijk aan kleuren en vruchten en bereidt zich voor op de naderende herfst. Het is juist nu heerlijk om de natuur in te gaan en te kijken hoe de nazomer en de naderende herfst zich op hun mooist laten zien.

De wandeling start bij het natuurcentrum om 11.00 uur en duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Na afloop kan een kopje koffie of een andere consumptie gekocht worden en kan men de tentoonstelling in het natuurcentrum te bekijken. Ook kan er gebruik worden gemaakt van het rolstoeltoilet.

Om zeker te zijn van deelname adviseren wij om van tevoren te reserveren. Voor reserveringen en meer informatie kunt u terecht op de website: www.natuurcentrumdemaashorst.nl.

Algemene informatie

zaterdag 7 september 2019 - 11:00
Locatie: 
Natuurcentrum De Maashorst
Erenakkerstraat 5
5388 SZ Nistelrode
Nederland
Google Maps image