Uden
(Moes)tuinen
Op
zaterdag23mrt201911:00

Plantjesmarkt D'n Hof van de Toekomst

Op zaterdag 23 maart organiseert D’n Hof van de Toekomst de jaarlijkse Plantjesmarkt. U kunt er voor een vriendelijk prijsje plantjes kopen voor uw eigen moes- of bloementuin. U vindt ons aan de Hoevenseweg 3A, 5403 PA Uden. Wij staan klaar u te adviseren over uw eigen tuin. D’n Hof is geopend van 10:00 tot 14:00 uur.

Afhaalpunt Plantenactie

Wij zijn afhaalpunt van de plantenactie van UdenaardeToekomst! Van 10:00 tot 12:00 uur kunt u hier de door u bestelde én betaalde planten afhalen.

Plantjesmarkt 11:00 – 14:00 uur

De Plantjesmarkt duurt van 11:00 tot 14:00 uur. D’n Hof van de Toekomst is druk bezig met de plannen voor dit jaar. De eerste plantjes in de kassen staan al weer boven de grond. De tuinen worden klaargemaakt voor het nieuwe seizoen.
Denkt u aan een eigen moestuin? Zelf je eigen gezonde groenten kweken en oogsten? Lekker buiten aan het werk, en steeds nieuwe ideeën opdoen?

Nieuwe inzichten

De mensen van D’n Hof staan klaar om u uitleg te geven over de permacultuur en hoe u de principes daarvan in uw eigen tuin kunt toepassen. Dat is biologisch, met een heel eigen invulling. Niet ingewikkelder, wel anders. Niet spitten, niet spuiten, maar werken aan een uitgebalanceerde bodem die ook nog eens weinig extra water nodig heeft. Hebt u zelf een tuin en vindt u die te klein? Bij D’n Hof zijn nog enkele tuintjes beschikbaar. Geen ervaring en geen idee? Dat hoeft geen probleem te zijn. Een maatje is zo gevonden.
Kom zaterdag 23 maart kijken!

Meer informatie: www.dnhofvandetoekomst.nl;
of maak een afspraak: info@dnhofvandetoekomst.nl;

P.S. Groe(n)ten van d’n Hof van de Toekomst

Algemene informatie

zaterdag 16 maart 2019 - 08:15