Uden
Op
zaterdag20mei201711:00

Open dag D'n Hof

IVN Uden & Gilde Uden

Op zaterdag 20 mei 2017 worden de poorten aan de Hoevenseweg 3a, 5403 PA Uden, wijd opengezet. D’n Hof van de Toekomst en het Gilde St Barbara en St Lucia houden van 11:00 tot 16:00 uur Open Dag. Iedereen is welkom: buurtbewoners, familie, vrienden en andere belangstellenden.

Op het programma staan: vendelgroet, rondleidingen, workshops. In de informatie stands kunt u terecht met uw vragen en op het terras komt de inwendige mens aan bod. Net als vorige jaren is ook De Kruidengaard weer aanwezig met biologische handgemaakte zalven en tincturen.

Vanaf 13:00 uur zijn er doorlopend workshops voor kinderen. Vendels schilderen, compost maken, ruiken, proeven, en zaaien. Het motto is: “Sluit aan en doen mee”. Met een zoekkaart kunnen (u en) de kinderen zelf op zoek naar vlinders en andere beestjes.

Er zijn plantjes en zaden te koop voor kleine vriendenprijsjes en er is veel informatie over moestuinieren. Vanzelfsprekend mag u ook gewoon gezellig rondwandelen, rondkijken en genieten van de unieke rustgevende plek verscholen midden in de bebouwde kom van Uden. Ondanks alle activiteiten zal de rust die de tuin uitstraalt, u aangrijpen! En wie weet, kriebelt het bij u daarna om  zelf ook een tuintje te nemen of lid te worden van het Gilde.

Tot ziens op  zaterdag 20 mei! Komt u ook? Gezellig!

Algemene informatie

zaterdag 20 mei 2017 - 11:00 tot 16:00
Locatie: 
D'n Hof van de Toekomst
Hoevenseweg 3a
5403 PA Uden
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image