Uden
Overig
Op
donderdag18jan201820:00

Lezing door natuurfotograaf Wim Weenink

Vogelwacht Uden en IVN Uden

Wijziging, let op! 

Helaas bereikte ons vandaag het bericht dat de eerder aangekondigde lezing van Koos Dansen niet kan doorgaan. In zijn plaats zal  de bekende natuurfotograaf Wim Weenink ons trakteren op prachtige beelden van vogels, zoogdieren en landschappen.
Plaats en tijd zijn ongewijzigd: donderdag 18 januari, 20.00 uur Groenhoeve, Uden.

Op donderdag 18 januari aanstaande organiseert Vogelwacht Uden in samenwerking met IVN Uden een interessante lezing over vogels, zoogdieren en landschappen door Wim Weenink

Wim Weenink is een gepensioneerde leraar uit het voortgezet onderwijs die al heel lang en heel gedreven met de natuurfotografie bezig is. Hij heeft veel gereisd, maar voelt zich in zijn provincie (Gelderland) als een vis in het water. Fotoavonturen en projecten waarbij hij veel invloed kan uitoefenen dat is wat hij het liefste doet. Op plekken waar veel natuurfotografen te vinden zijn zul je hem niet vaak tegenkomen. Hij geniet van het buiten zijn en van het maken van de foto’s meer dan van de foto’s zelf. Vogels, zoogdieren en landschappen vormen zijn motieven en ook in die volgorde. Geen website onderhouden, niet actief op Facebook, maar lekker veel buiten. Veel van zijn foto’s hebben in tijdschriften en kalenders gestaan. Daarnaast is hij een gedreven vogelaar die ook graag inventariseert en dat doet voor SOVON op o.a de Hoge Veluwe.

De lezing begint om 20.00 uur (zaal open 19.45 uur) in de Groenhoeve, Artillerieweg 3 te Uden en wordt georganiseerd door Vogelwacht Uden in samenwerking met IVN Uden. De toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt erg op prijs gesteld.

Algemene informatie

donderdag 18 januari 2018 - 20:00
Locatie: 
De Groenhoeve
Artillerieweg 3
5403 PB Uden
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image