Uden
(Moes)tuinen
Op
donderdag13feb202020:00

Lezing: alle kleine beestjes helpen door Marc Siepman

Vogelwacht Uden en IVN Uden

In de bodem leven talloze organismen zoals bacteriën, schimmels, protozoa, nematoden, mijten, slakken en wormen. En allemaal in verbijsterende aantallen en een onvoorstelbare diversiteit. In een boeiende lezing van ca. anderhalf uur vertelt Marc Siepman wat ze met elkaar te maken hebben en hoe je ze kunt helpen om jou te helpen. Want een kwart van alle biodiversiteit leeft ondergronds en al die kleine beestjes helpen om problemen in de kiem te smoren en de planten veel gezonder te maken.

Marc Siepman is een bevlogen verteller die doet waar hij energie van krijgt. Hij zet zich in voor een planeet waarop we ons weer onderling afhankelijk voelen. Waarop alles en iedereen in vrijheid toegang heeft tot gezonde voeding, schoon water, schone lucht en beschutting. Hij schrijft, vertaalt en geeft momenteel lezingen, cursussen en workshops over de bodem, systeemdenken en economie.

Kortom, wie meer wil weten over alles wat leeft in de bodem en welke waarde dat heeft voor onze planeet, is donderdag 13 februari van harte welkom.

De lezing begint om 20.00 uur (zaal open 19.45 uur) in de Groenhoeve, Artillerieweg 3 te Uden en wordt georganiseerd door Vogelwacht Uden in samenwerking met IVN Uden. De toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt erg op prijs gesteld.

Meer informatie over de spreker is te vinden op https://marcsiepman.nl/

Algemene informatie

donderdag 13 februari 2020 - 20:00
Locatie: 
De Groenhoeve
Artillerieweg 3
5403 PB Uden
Nederland
Google Maps image