Uden
Kind & Natuur
Op
zondag16okt202211:00

De Scharrelkids gaan weer op herfstpad!

Op zondag 16 oktober organiseert IVN Uden van 11.00 – ca 13.00 uur speciaal voor kinderen en hun (groot)ouders een activiteit over de geheimen van de herfst in het bos. Startpunt is Naat Piek, Pnemstraat 1, 5406 XA Uden. Deelname is zoals altijd gratis.

De Jeugdnatuurgidsen van IVN Uden staan te trappelen om met de Scharrelkids op pad te gaan. Herfst betekent paddenstoelen, maar ook: mosjes, varens, spinnenwebben, kriebelbeestjes. Heb je wel eens beukennootjes geproefd? Of kastanjes? Wij weten waar we die kunnen vinden! En wat doen de dieren als de herfst begint? Misschien kunnen we ze wel een beetje helpen! Ga je mee? 

IVN Scharrelkids

Frisse lucht, vieze modderhanden, zelfgebouwde hutten en gewoon lekker bezig zijn in de natuur. Dat maakt kinderen creatiever, slimmer, zelfverzekerder en fitter. Daarom laat IVN Uden met het programma Scharrelkids ouders en kinderen de natuur samen beleven. We doen dat op een ‘scharrelige’ manier, omdat scharrelen - zelf spelen en ontdekken - dé manier is om kinderen in contact te brengen met de natuur. IVN biedt ook een schat aan tips om zelf, samen met je (klein) kinderen de herfst te beleven. Dichtbij en wanneer jij wilt.

Vliegenzwam-1Scharrelkids-22

Algemene informatie

zondag 16 oktober 2022 - 11:00
Locatie: 
Parkeerplaats Naat Piek
Pnemstraat 1
5406 XA Uden
Nederland
Google Maps image