Uden
Vogels
Op
zaterdag26jan201919:00

Avondwandeling op de Maashorst

Natuurcentrum De Maashorst

Op zaterdagavond 26 januari is er een spannende avondwandeling bij  Natuurcentrum De Maashorst: ‘Scherp je zintuigen in het donker’. Beleef de natuur in het donker onder leiding van IVN natuurgidsen. Gebruik je zintuigen en neem dingen waar die je overdag niet hoort of ziet.

De wandeling start om 19.00 uur bij het natuurcentrum en is ongeveer 4 kilometer lang. De kosten voor deze avondwandeling bedragen €2,50 voor kinderen en €3,50 voor volwassenen. Van tevoren reserveren is noodzakelijk en kan via www.natuurcentrumdemaashorst.nl .

Wat kun je zoal waarnemen in het donkere bos? Het wandelen in het donker is op zich al een bijzondere ervaring. De gids die bij de groep aanwezig is weet de weg ook in het donker, dus verdwalen is er niet bij! Je ziet misschien niet zo veel maar andere zintuigen nemen de waarneming van de ogen voor een groot deel over. Is er een uil te horen? Zien we een ree of horen we een das wegschuifelen?  De gidsen weten waar ze op moeten letten en kunnen hier van alles over vertellen. De wandeling is ongeveer 4 kilometer lang en duurt ongeveer 1,5 uur. Zo’n wandeling in het donkere bos is ook heel leuk en interessant voor kinderen. 

Natuurcentrum De Maashorst Avondwandeling

Algemene informatie

zaterdag 26 januari 2019 - 19:00
Locatie: 
Natuurcentrum De Maashorst
Erenakkerstraat 5
5388 SZ Nistelrode
Nederland
Extra Informatie: 

Kosten: €3,50 voor volwassenen, € 2,50 per kind

Google Maps image