Ubach over Worms
Overig
donderdag07nov2019

Petitie

Beste mensen

Ongetwijfeld weten jullie dat 5G eraan komt, belangrijk voor het internet der dingen. Wat echter minder mensen weten, is dat 5G nog niet of nauwelijks is getest op gezondheid. Volgens staatssecretaris Mona Keijzer (CDA) van Economische Zaken en Klimaat is 5G niet gevaarlijk en zij wijst daarbij op onderzoeken die in het verleden gedaan zijn toen er nog geen sprake was van 5G. Zij gaat volledig voorbij aan de 250 wetenschappers uit 42 landen die in het EU 5G AppeaL waarschuwen voor de gevolgen van 5G voor de gezondheid (!). De oproep 5G Space Appeal is op 8 oktober 2019 al 153054 maal ondertekend door wetenschappers, artsen, milieuorganisaties en burgers uit 207 landen.

Omdat de straling van 5G door de hogere frequenties niet ver in ons lichaam doordringt, wordt de belasting van de huid aanzienlijk groter. Ook omdat de blootstellingslimieten worden verhoogd zal blootstelling aan 5G permanente huidproblemen veroorzaken. Om 5G te installeren zullen overal antennes geplaatst worden, zoals in lantaarnpalen en bushokjes. Met 5G zullen er nergens meer stralingsarme gebieden zijn, terwijl velen nu al ernstige klachten hebben door 3G en 4G (!). Daarnaast is er impact op de natuur, denk aan desoriëntatie (of erger) van bijv. vogels en bijen ….

De gezondheid van ons allen en vooral die van kwetsbare kleine kinderen staat op het spel. Maar ook onze privacy, veiligheid en de natuur zijn in het geding….

Wacht dus niet af tot 5G in jouw straat wordt geïnstalleerd, maar…

Wat kun je doen? Teken de petitie tegen 5G via https://petities.nl/petitions/stop-5g?locale=nl

Wil je eerst meer weten? https://www.jrseco.com/nl/eu-5g-appel-wetenschappers-waarschuwen-voor-mogelijke-ernstige-gezondheidseffecten-van-5g/  (op internet is veel meer te vinden!)

Wil je meer doen? Stuur deze mail dan vooral door naar zoveel mogelijk mensen!!

Reacties zijn zoals altijd zeer welkom…

Met strijdbare groet,

Bert Degens