Ubach over Worms
Natuur
maandag05dec2016

Ga mee op IVN Natuurontdekkingsreis Parkstad!

Elke Parkstedeling zal zich wel eens verrast voelen over de groene omgeving als hij door de regio Parkstad fietst, wandelt of rijdt. De afdelingen uit de regio Parkstad van het IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid) en het Natuurhistorisch Genootschap in Limburg nodigen iedereen uit om in 2017 eens écht kennis te maken met de veelzijdige natuur in de regio via de Natuurontdekkingsreis Parkstad. .

Gedurende 2017 gaan deelnemers 9 keer op zaterdagochtend mee op excursie. Elke keer in een ander natuurgebied in Parkstad. Tijdens 10 lezingen of workshops op een dinsdagavond maken ze kennis met telkens een ander aspect van de natuur: diersporen, winterknoppen aan takken, bijzondere planten, bijen, water, flora uit de eigen omgeving, vleermuizen, paddenstoelen en het land van kalk. Er is geen voorkennis vereist, alleen interesse, nieuwsgierigheid en enthousiasme!

De kosten voor de natuurontdekkingsreis bedragen € 74,- inclusief lidmaatschap van het IVN voor 1 jaar. Je kunt je opgeven middels dit formulier. Er kunnen maximaal 30 mensen deelnemen dus schrijf snel in!

Heeft u nog vragen of wilt u nader geïnformeerd worden over natuuractiviteiten in de regio Parkstad, neem dan contact op met IVN Limburg, limburg@ivn.nl. of 0475 38 64 60.