IVN Wormdalkids

 

IVN WORMDALKIDS

Wie zijn wij?

Wormdalkids is een initiatief van IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid). Enkele moeders met veel kennis van de natuur ontdekken en onderzoeken al spelenderwijs met hun eigen en andere kinderen in elk seizoen de natuur in en rondom het Wormdal.

Voor wie?

Kinderen uit Nederland én Duitsland zijn welkom, je hoeft geen lid te zijn van IVN. Je neemt deel op eigen risico. We spreken zowel Nederlands als Duits.

Voor kinderen van 6-12 jaar zijn expedities gepland op 10 januari, 10 april, 12 juni en 2 oktober. Soms zijn de activiteiten ook geschikt voor jongere kinderen onder begeleiding van hun ouders.

Meiden vanaf 11 jaar hebben eigen expedities.

Overal in Nederland

Wil je elders in Nederland in de natuur scharrelen met het IVN? Wil je suggesties over leuke dingen die je zelf in de natuur kan doen. Ben je op zoek naar mooie natuurzoekkaarten. Kijk dan eens op www.scharrelkids.nl .

Opgave en kosten

Je moet je uiterlijk 3 dagen voor een activiteit aanmelden zodat we genoeg materialen en lekkers hebben. Mail je naam, leeftijd en telefoonnummer naar Sylvia.spierts@gmail.com of bel naar 045-5660910 of stuurt via onze facebook pagina ‘Wormdalkids’ een bericht.  Je ontvangt dan een mailtje terug met de routebeschrijving en wat je nodig hebt voor de Wormdalkidsexpeditie (laarzen, warme kleren en een tussendoortje). Deelname is meestal gratis (m.u.v. Kidsparty), een vrije gave wordt zeer gewaardeerd.

Meehelpen?

In principe hoeven ouders de kinderen alleen te brengen en op te halen. Wil je als volwassene meehelpen in de organisatie van activiteit laat ons dat dan weten. Je bent van harte welkom.

Neem contact op met Bianca Beckers (tel. 06-47920720), Sylvia Spierts (tel. 045-5660910) of Lisa Op den Kamp (tel. 045-5354560):

Foto’s van activiteiten

Op de website www.facebook/wormdalkids vind je na afloop foto’s van de activiteit. Mogen je kinderen niet op foto worden gezet die gedeeld worden geef dit dan vooraf aan dan houden we daar rekening mee.