Ubach over Worms
Kind & Natuur
Op
zondag09feb202017:14

IVN Wormdalkids

Wintervogel-expeditie

Zondagochtend 9 februari a.s. kun je als je tussen de 6 en 12 jaar bent met het IVN op stap. De Wormdalkids gaan dan van 10:00 tot 13:00 uur op expeditie op en rondom de Oude Landgraaf.

Of er nu sneeuw ligt of niet, of het vriest of boven nul is, het is winter. Samen gaan we speuren naar vogelsporen. Waar zijn de vogels in de winter? Waar halen ze hun eten vandaan en wat doen ze de hele dag? Welke vogel blijft eigenlijk in ons land? We zullen ze allemaal zien vliegen .

Heb je zin om lekker te struinen door de natuur, geef je dan op via bianca.beckers@hetnet.nl. We kunnen je dan vertellen welke expeditie-spulletjes je mee moet nemen en hoe laat je ouders je weer op kunnen komen halen bij het home van IVN De Oude Landgraaf aan de Puddelerweg (voormalige speeltuin Bosrand) in Landgraaf.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk heel welkom. Zorg dat je je warm kleedt en vooral warme schoenen aantrekt!

Opgeven doe je met een e-mail naar: bianca.beckers@hetnet.nl of bellen met Bianca Beckers: 06-47920720 (opgeven kan tot uiterlijk vrijdag 7 februari).
We zien je graag!

Algemene informatie

zondag 9 februari 2020 - 10:00 tot 13:00
Locatie: 
IVN-home De Oude Landgraaf
Puddelerweg
Landgraaf
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image