Natuurfotografie

Nieuw! Fotowandelingen in het Twiske

Twiske 9 maart 2023

Met ingang van april organiseert Pauli van Oort fotowandelingen in het Twiske. Deze wandelingen zijn bestemd voor mensen die een passie voor fotografie én de natuur hebben. Je hoeft geen vergevorderd fotograaf te zijn of met een professionele camera te werken. Het kan ook prima met een mobiele telefoon. Zo lang je het maar leuk vindt om van alles in de natuur te fotograferen. Dat kan het landschap zijn, of die ene mooie plant of bloem. Een prachtige vlinder, een opvallende boom of die ene vogel. Macro, op afstand. Het maakt niet uit. Tijdens de fotowandeling vertelt Pauli iets over het Twiske en het gebied De Blokken, waar gewandeld wordt. Ook identificeren we zo goed als mogelijk wat je fotografeert en kan met elkaar uitgewisseld worden wat je zo aanspreekt in hetgeen je fotografeert. Ook kan Pauli je helpen bij eventuele technische vragen over de fotografie en tips geven om je foto’s verder te verbeteren.

 

 

 

 

Er worden niet veel kilometers gemaakt, omdat we vooral de tijd nemen om de natuur in het Twiske zo mooi mogelijk in beeld te brengen. De wandelingen gaan alleen door bij droog weer. Eerdaags worden de data bekend gemaakt. Houdt de site dus goed in de gaten!

Pauli verzorgt de PR & communicatie binnen IVN Twiske, is natuurgids in opleiding en uiteraard verwoed natuurfotograaf. Zij deelt veel van haar foto’s op Facebook en Instagram en veel van de foto’s op de website van IVN Twiske zijn van haar hand. Zij hoopt, dat de collectie foto’s van het Twiske gaat toenemen met behulp van al diegenen die met haar gaan meelopen. Wellicht worden deze dan ook geplaatst en gebruikt bij de communicatie op deze website en in de IVN Twiske nieuwsbrieven. Uiteraard alleen met toestemming van diegenen die de foto heeft gemaakt. 

Ontdek meer over

Deel deze pagina