Fotowandelingen in het Twiske. Extra data gepland!

De fotowandelingen in het Twiske onder leiding van Pauli van Oort én Agnes Noordermeer zijn populair. Als natuurfotografen én IVN Twiske gidsen nemen we je  graag mee om de natuur in het Twiske te beleven en op een mooie manier vast te leggen. De wandelingen duren ongeveer 2,5 uur en vinden plaats op het deelgebied De Blokken in het Twiske. Zoals gezegd, gaat het hier vooral om beleven en goed kijken. Er wordt dus niet snel gewandeld. De wandeling is geschikt voor iedereen die graag fotografeert en van de natuur houdt of daar meer over wil leren. Het maakt niet uit of je nu met je mobiel of een gewone camera wilt fotograferen. De kunst is om het beeld, zoals gezien door jouw ogen, zo goed mogelijk weet vast te leggen. Je kunt tips krijgen van de begeleiders en uiteraard zal er ook onderling tussen de deelnemers uitgewisseld worden. We kijken naar het licht, de compositie, maar bovenal ook naar wat je fotografeert en waar je oog op valt. Weet je wat je vastlegt? Ook daar geven Pauli en Agnes je informatie over of tips hoe daar achter te komen. We kijken naar landschappen, vogels, bloemen, planten, vlinders, libellen, bomen, etc..

Op zaterdag 24 juni en zaterdag 1 juli zijn er nog plekken beschikbaar. De andere data zijn al vol! Bij regen gaat de excursie niet door en krijg je tijdig bericht. Geef te allen tijde je belangstelling door, want er worden dan weer nieuwe data gepland, mochten ook deze nieuwe data weer vol raken of je niet schikken.

 

 

Vanaf 03 juni 2023 - 10:30
Waar
Het Twiske Stuwdam
Zuiderlaaik
Oostzaan
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis, maar naar behoefte kan ter plaatse de fooienpot gevuld worden voor IVN Twiske om nieuw educatiemateriaal aan te schaffen
  • Maximaal aantal deelnemers: 9
  • Aanmelden verplicht: Ja

Pauli van Oort

IVN Twiske

Ontdek meer over

Deel deze pagina