Jonge Natuurverkennersclub

De werkgroep jeugd laat de jeugd actief bezig zijn in en met de natuur, want wie de jeugd heeft....

Oudemirdum - Hou jij ervan om lekker in de natuur te struinen? Roofvogels kijken, waterbeestjes zoeken, kikkervisjes vangen, onderzoeken wat dieren eten en waar ze overwinteren. Geef je dan op voor de Jonge Natuurverkennersclub van het IVN en Mar en Klif.  Er kunnen weer een aantal nieuwe jeugdleden bij! Ben je tussen 8 en 12 jaar en heb je zin om elke 2de woensdagmiddag van de maand de natuur in te gaan, dan ben je van harte welkom.

Het is de bedoeling om spelenderwijs in de natuur te ontdekken wat er leeft, groeit en bloeit in je eigen omgeving.  Je kunt je opgeven bij Mar en Klif op tel: 0514-571777 of via de e-mail administratie@marenklif.nl. Je vader, moeder, pake en of beppe zijn van harte welkom om mee te gaan. De kosten zijn € 20,- voor het hele jaar (10 middagen). Als je ouders lid zijn van de IVN afd Súdwesthoeke, It Fryske Gea of van de Vereniging Natuurmonumenten is het gratis.

Het IVN is een vrijwilligersclub voor Natuureducatie en Duurzaamheid en samen met bezoekerscentrum Mar en Klif is deze club voor Jonge Natuurverkenners opgezet.  It Fryske Gea, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer zijn natuurorganisaties die bos en natuurgebieden beheren. Bij deze natuurorganisaties zijn wij in Gaasterlân met de Jonge Natuurverkennersclub altijd van harte welkom. Kijk voor meer leuke activiteiten in de natuur op www.marenklif.nl of breng een bezoekje aan Bezoekerscentrum Mar en Klif, de Brink 4, Oudemirdum.

Contributie

De contributie bedraagt € 20,00 per jaar.

Jeugd van Leden van IVN, Natuurmonumenten en It Fryske Gea kunnen zich zonder kosten aanmelden.