Súdwesthoeke
Natuur
Vanaf
maandag23okt201709:00

Gaasterlandse Natuurweek

Wees voorzichtig met exoten

Het thema van deze Gaasterlandse Natuurweek is Exoten. "Niks mis met wat extra soorten in de natuur", zullen veel mensen denken. Maar sommige exoten veroorzaken veel schade. Deze Gaasterlandse natuurweek besteden wij er op een speelse manier aandacht aan.

Gebruik onderstaande link om het hele programma te bekijken, of om je op te geven voor een onderdeel : 

https://gaasterlandsenatuurweek.nl

IVN organiseert in deze week net als de andere natuurorganisaties een aantal activiteiten. Opgave via bovenstaande link is ook bij onze activiteiten noodzakelijk.

ivn sudwesthoeke

IVN Kindermiddag ‘Op reis naar Exotische Oorden'

Maandag 23-10-2017 van 13.30 – 15.30 uur voor kinderen van 7-12 jaar

Doe jij mee met de Kindermiddag van het IVN Súdwesthoeke? We gaan op reis naar exotische oorden. Daar wonen exotische dieren. Hoe praten die met elkaar? En verdwalen ze nooit in de Jungle? Kun jij je adem net zo lang inhouden als een walvis? Op reis heb je natuurlijk een paspoort nodig. Geen zorgen, dat krijg je onderweg. Deelname is gratis.

IVN Natuurfotografie workshop voor volwassenen

Zaterdag 28-10-2017 van 10.00 – 13.00 uur voor volwassenen vanaf 16 jaar

We spelen met licht en schaduw, met compositie en perspectief, met techniek en creativiteit voor een exotisch resultaat. Na een korte introductie in het informatiecentrum ‘Mar en Klif’ zoeken we het bos op of de open ruimte.

Aan het einde van de workshop leveren de deelnemers 3 foto’s in, die worden beoordeeld. De beste drie worden gepubliceerd op de website van het IVN Súdwesthoeke. De workshop is geschikt voor alle typen camera’s, dus ook bezitters van een eenvoudige camera kunnen aan de workshop deelnemen. Neem die camera wel mee! Kosten 5 euro per persoon.

ivn sudwesthoeke

IVN Natuurfotografie workshop voor jeugd

Zaterdag 28-10-2017 van 14.00 – 16.00 uur voor kinderen van 10 t/m 15 jaar

We beginnen met wat handige tips aan de hand van voorbeelden. Daarna gaan we naar de vijver van Elfbergen, waar we zeker een aantal exoten vinden. Die gaan op de foto, we proberen van alles uit, en iedere deelnemer zoekt aan het eind de mooiste drie foto’s uit.

Die bekijken we, en de beste vijf worden gepubliceerd op de website van het IVN. Súdwesthoeke. Neem een fototoestel mee! Deelname is gratis.

 

Algemene informatie

maandag 23 oktober 2017 - 09:00 tot zaterdag 28 oktober 2017 - 22:30
Locatie: 
Mar en Klif
De Brink 4
8567 JD Oudemirdum
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image