Stein
Natuur
dinsdag05feb2019

Natuurgidsenopleiding 2020-2021

Natuurgidsenopleiding 2020-2021 Westelijke Mijnstreek

Iets voor jou? Geef je op voor de info-avond!

De zeven IVN-afdelingen in de Westelijke Mijnstreek starten op 13 Januari 2020 met een opleiding voor IVN-Natuurgids. De 1,5 jaar durende IVN-Natuurgidsenopleiding (NGO) is er voor de natuurliefhebber die serieus aan de slag wil met kennisoverdracht en natuurbeleving.
De opleiding is bedoeld voor mensen die zich actief willen inzetten als IVN-Natuurgids of als IVN-Vrijwilliger en zo anderen willen inspireren op het gebied van natuurbeleving in de breedste zin van het woord.
Naast enige basiskennis en vooral passie voor de natuur, is het tevens belangrijk dat je over basisvaardigheden beschikt op het gebied van digitale tekstverwerking, e-mail en internetgebruik. De IVN-NGO is een opleiding voor en door vrijwilligers!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?

De kosten voor de cursus bedragen € 275. Verder moet je om deel te nemen IVN-lid zijn; de kosten hiervan bedragen € 24 per jaar. Voor dat bedrag ben je meteen lid van een afdeling naar keuze. Het maximum aantal cursisten bedraagt 25, bij meer inschrijvingen geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Op 21 oktober 2019 wordt een informatie-avond gehouden. Wil je daarvoor worden uitgenodigd, vul dan het belangstellings-registratie-formulier in. Definitief inschrijven kun je meteen na afloop van die avond.

Wil je al eerder meer informatie?

Uitgebreide informatie vind je hier.
Ook kun je terecht bij onderstaande contactpersonen:
 - Leon Heemels, 0622699460, leon.heemels@gmail.com
 - Jean Engels, 0631697226, jeanenels.je@gmail.com