Moestuinieren

Cursus ’Moestuinieren’ in 2019
Als u zin heeft in lekkere en gezonde groenten ‘uit eigen tuin’, maar niet precies weet hoe je die zelf kunt kweken, dan is deze cursus écht iets voor u.  
Het IVN Spau-Beek organiseert deze Moestuincursus in samenwerking met het IVN Sittard-Geleen en de Volkstuinvereniging ‘De Looiwinkel’ en kost €30,- per persoon, waarvoor u niet alleen 3 verzorgde cursusavonden krijgt (inclusief koffie/thee), maar ook cursusmateriaal in de vorm van een USB-stick met de beamer-presentaties. Voor echtparen wordt  €10,- reductie berekend en IVN-leden binnen de regio Westelijke Mijnstreek krijgen €5,- korting.
Voor deelnemers die zélf geen moestuingrond ter beschikking hebben, bestaat de mogelijkheid om één jaar lang gratis een stukje grond van ca. 45 m2 te gebruiken in het volkstuincomplex aan de Arntzstraat in Spaubeek (normale huurprijs
7,50 Euro/jaar).
De cursusavonden zijn vooralsnog gepland voor maandag 18 maart, 15 april en 20 mei 2019 en beginnen steeds om 20.00 uur en zijn uiterlijk 22.00 uur afgelopen.
De cursus is vooral bedoeld voor beginnende liefhebbers en wordt gehouden in het IVN-home ‘Moorheide’, dat is gevestigd in de kelder van het Asielzoekerscentrum Sweikhuizen
Aanmelding voor de cursus: vóór 31 januari 2019 bij Wim Koetsier, per mail (
d.w.koetsier@kpnmail.nl) of telefonisch (06-12992601), waarbij we naast uw naam, adres, telefoon en mailadres ook graag willen weten of u reeds IVN-lid bent en of u prijs stelt op het (gratis) huren van een perceeltje aan de Arntzstraat.
De cursus gaat door als minimaal 10 personen zich aanmelden. We kunnen maximaal 25 cursisten herbergen; dus: ‘Wie het eerst komt, het eerst maalt’.