Spau-Beek
Vanaf
maandag03apr201720:00

Cursus ‘Moestuinieren’ in Spaubeek!

(inclusief 1 jaar gratis perceelhuur)

Cursus ‘Moestuinieren’ in Spaubeek!
(inclusief 1 jaar gratis perceelhuur)

Als u zin heeft in lekkere en gezonde groenten ‘uit eigen tuin’, maar niet precies weet hoe je die zelf kunt kweken, dan is de cursus ‘Moestuinieren’ écht iets voor u.

In samenwerking met de Volkstuinvereniging De Looiwinkel organiseert het IVN Spau-Beek in de periode april – juni drie cursusavonden op dat gebied. De cursus is vooral bedoeld voor beginnende liefhebbers en zal worden gehouden in het IVN-home, dat is gevestigd in de kelder van het Asielzoekerscentrum (AZC) Sweikhuizen. Daarnaast zullen we waarschijnlijk ook af en toe samen naar het moestuincomplex aan de Arntzstraat in Spaubeek gaan om te bekijken hoe een en ander er nu in de praktijk uit ziet.

De Cursus

De cursus vormt de ideale opstap voor iedereen die zelf een moestuintje (of kweekbak) in de tuin wil aanleggen. Maar tuinieren in een moestuincomplex is ook bijzonder populair. Wilt u ervaren hoe het is om zelf groenten en fruit te verbouwen en te oogsten? Als u deze cursus volgt, krijgt u een jaar lang een gratis stuk grond van ca. 45 m2 van de Volkstuinvereniging De Looiwinkel aangeboden (normale huurprijs 7,50/jaar, locatie Arntzstraat)!

De cursus kost €25,-, waarvoor u niet alleen 3 verzorgde cursusavonden krijgt (inclusief koffie/thee), maar ook cursusmateriaal in de vorm van een ‘cursus-doeboek’ en de getoonde beamer-presentaties. Voor echtparen wordt €10,- reductie berekend. De cursusavonden (vooralsnog gepland voor maandag 3 april, 1 mei en 12 juni 2017) zullen om 20.00 uur beginnen en uiterlijk om 22.00 uur afgelopen zijn.

Voor cursusopgave  (vóór eind maart) en eventuele aanvullende informatie kunt u terecht bij:

Wim Koetsier,
Grindakker 10, 6176 JC Spaubeek
E-mail: d.w.koetsier@kpnmail.nl
Telefoon: 06-12992601

Algemene informatie

maandag 3 april 2017 - 20:00
maandag 12 juni 2017 - 20:00 tot 22:00
Locatie: 
Asielzoekerscentrum (AZC) Sweikhuizen
Moorheide 1
6174 RZ Sweikhuizen
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image