Wilde planten wandeling

Helaas zitten wij al aan het maximum aantal deelnemers!

Wilde plantenwandeling met een Herborist.

Ga je ook mee op avontuur op 30 september voor een wilde plantenwandeling! Ik ben Barbara Kuipers en woon al m’n hele leven in Son en Breugel. Sinds september ben ik Meester Herborist, dit is een kruidenkundige. Mijn diploma heb ik gehaald bij kruidencentrum De Sprenk in de Mortel. Hier heb ik geleerd over de eeuwenoude kruiden(genees)kunde, verwerkt in onze moderne tijd met wetenschappelijke onderbouwing.We zullen onze wandeling starten waar het kanaal en ’t Keske bij elkaar komen omdat hier de meeste plek is om fietsen neer te zetten en eventueel een auto. Ik neem jullie graag mee langs het kanaal en over ‘t Keske. Hoe de wandeling precies zal zijn weet ik nu nog niet, dat ligt eraan hoe nat de bodem tegen die tijd is. Tijdens deze wandeling zal ik jullie vertellen over een aantal eetbare en geneeskrachtige planten die je in de natuur kunt vinden. Hoe ze eruit zien, waar je ze voor kunt gebruiken enzovoort. Meestal noemen we deze planten onkruid, maar ja, wat is onkruid?

Bij regen zullen we de wandeling verzetten naar een andere dag, dit zal ik tijdig communiceren.

Wanneer: 30 september 2023
Waar: waar het kanaal en ’t Keske
Hoe laat: 10:30 tot 12:00 ongeveer.

Aanmelding is verplicht en dit kun je doen door een email te sturen naar e-mail: nieuwsbrief.ivn.son.en.breugel@outlook.com.

Zou je de kosten uiterlijk een voor 28-9-2023 over willen maken. Naar IVN Son en Breugel: NL69 RABO 0148 2069 56. Aub met aanmelding wilde plantenwandeling. Hebben we geen betaling op 28-9-2023 binnengekregen gaan we ervanuit dat je niet mee kunt.
Mocht je niet mee kunnen laat dit dan zo spoedig mogelijk weten, via dit mailadres.

Kosten:
Leden gratis
Niet-leden €5

Maximaal 15 deelnemers

 

Helaas zitten wij al aan het maximum aantal deelnemers!

Met het oog op de organisatie vragen we om je tot uiterlijk een week vooraf op te geven via nieuwsbrief.ivn.son.en.breugel@outlook.com

Ben je geen lid zouden we graag je betaling ontvangen voor 28-9-2023 op rekeningnummer: NL69 RABO 0148 2069 56. Aub met aanmelding wilde plantenwandeling 30-9-2023. Hebben we geen betaling op 8-6-2023 binnengekregen gaan we ervanuit dat je niet mee kunt.

Leden graag aanmelden via de e-mail: nieuwsbrief.ivn.son.en.breugel@outlook.com.

Kun je onverhoopt niet aanwezig zijn graag zo snel mogelijk door te geven en voor 28-9-2023 afmelden.

Waar
waar het kanaal en ‘t Keske bij elkaar komen
5694 NJ Son en Breugel
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis voor Leden
  • Maximaal aantal deelnemers: 15
  • Aanmelden verplicht: Ja

Ontdek meer over

Deel deze pagina