Lezing over de vroegevogelwandeling op Koningsdag

Om je wat voor te bereiden op en in te leven in de IVN vroegevogelwandeling op Koningsdag bij Mosbulten zal een van de gidsen op vrijdagavond 21 april al het een en ander vertellen over wat je kunt verwachten tijdens deze wandeling heel vroeg op Koningsdag. De locatie waar we naar toe gaan (Mosbulten) zal worden besproken. Ook wat er allemaal gebeurt bij de overgang van nacht naar dag en wat je –als het weer een beetje meezit- allemaal kunt zien, horen, voelen en ervaren. Daarnaast is het een vroege vogelwandeling, dus is er ook aandacht hoe je het beste naar de vogels kunt luisteren, welke vogels we hopelijk gaan horen en wordt er iets over die vogels verteld. Ook de vogeltrek zal kort besproken worden, omdat we die ochtend hopelijk ook wat typische trekvogels zullen horen.

Als je bij deze lezing wilt zijn: het aantal plaatsen is beperkt. Meld je dus uiterlijk 20 april aan. Je krijgt een bevestiging als je kunt komen, maar vol is helaas vol. Mocht je naar deze lezing willen komen, maar niet naar de wandeling op koningsdag kunnen komen (of andersom), dan is dat natuurlijk geen probleem.

Starttijd: Vrijdag 21 april, 19:30u inloop met koffie
Aanvang: 19:45u, lezing duurt tot uiterlijk 21:45u
Locatie: IVN-gebouw , Sint Genovevastraat 37, 5694 AE Breugel

Meer details volgen uiterlijk ca. 2 weken voor de geplande datum (en ook de datum en locatie kunnen mogelijk nog aangepast worden).

Meer informatie + aanmelden (uiterlijk 18 april!): wandelen@ivn-senb.nl 

21 april 2023 - 19:30
Wanneer
vrijdag 21 april 2023
19:30 tot 21:45
Waar
IVN Gebouw
St. Genovevestraat 37
5694 AE Son en Breugel
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Ja

Roland (Wandel coördinator)

Wandel coordinator IVN Son en Breugel

Ontdek meer over

Deel deze pagina