Son en Breugel
Vogels
Op
zaterdag27apr201905:00

Vroegevogelwandeling op Koningsdag, 5:00 's morgens

Het is een lange traditie dat het vieren van de verjaardag van onze koning (m/v) in Son en Vroege Vogels VerzamelenBreugel begint met de VroegeVogelWandeling, georganiseerd door het IVN. Bij het vertrek, klokslag 05.00 uur per fiets vanaf het Pieter Brueghelplein, 5694 AH Breugel is het nog donker. Van daaruit fietsen we naar de Mosbulten, waar we ergens ter hoogte van de kruising Olen en de Kuilen onze fietsen stallen en de wandeling begint.

Vroege Vogels SlootAls we beginnen met wandelen, ontwaakt de natuur langzaam en de eerste vogels beginnen met hun zang tot het hele vogelkoor losbarst. Intussen is de zon opgekomen en worden de kleuren zichtbaar. Een onvergetelijke ervaring. Ervaren vogelaars helpen u graag om de verschillende vogelgeluiden te herkennen.

Vroege Vogels oranje BitterBij terugkeer in Breugel staat het Oranjecomité klaar met oranjebitter en koffie.

Stevig schoeisel en warme kleding (het wordt tijdens de wandeling alleen maar kouder) zijn zeer aanbevolen. Honden (ook aangelijnd) zijn helaas niet welkom.

Starttijd: Zaterdag 27 april, 5:00u
Startpunt: Pieter Brueghelplein
 5694 AH Breugel

Meer info / aanmelden (niet verplicht, wel gewenst):      wandelen@ivn-senb.nl

Algemene informatie

zaterdag 27 april 2019 - 05:00 tot 08:00
Stevig schoeisel en warme kleding (het wordt tijdens de wandeling alleen maar kouder) zijn zeer aanbevolen. Honden (ook aangelijnd) zijn helaas niet welkom. Starttijd: Zaterdag 27 april, 5:00u Startpunt: Pieter Brueghelplein, 5694 AH Breugel Meer info / aanmelden (niet verplicht, wel gewenst): wandelen@ivn-senb.nl
Locatie: 
Pieter Brueghelplein
Pieter Brueghelplein
5694AH Breugel
Nederland
Extra Informatie: 

Starttijd: Zaterdag 27 april, 5:00u
Startpunt: Pieter Brueghelplein
5694 AH Breugel
Meer info / aanmelden (niet verplicht, wel gewenst): wandelen@ivn-senb.nl

Contactpersoon: 
Google Maps image