Son en Breugel
Bloemen & Planten
Op
zondag16feb202013:30

Vogelwandeling bij de Ruweeuwsels en Nieuwe Erven

Ruweeuwsels BosanemoonOp zondag 16 februari kunt u samen met IVN Son en Breugel wandelen in de de buurt van het Wilhelminakanaal, stad van Gerwen, de Ruweeuwsels en de nieuwe Erven. Start van de wandeling is om 13.30 u vanaf het fietspad bij de brug bij Schutsluis nr. 5, net voorbij de  Ruweeuwsels. Als je op de fiets komt, kun je je fiets prima stallen langs het fietspad bij de sluis.

De wandeling gaat langs de Ruweeuwsels en de nabije omgeving en zal ca. 2 uur duren. Het is een afwisselend gebied, met stukken bos, akkerland, zandpaden en weiland.

Het is nog vroeg in het voorjaar, maar met de zachte winter en het langzaam warmer wordende klimaat is er best een kans dat de eerste voorjaarsbloeiers al te zien zijn. Omdat de wandeling door een laagliggend gebied gaat kan het af en toe wat drassig zijn. Trek daarom schoenen aan die daar tegen kunnen.

Starttijd: Zondag 16 februari 2020, 13:30u
Startpunt:

De brug bij Sluis 5,
Sluisweg / Achterbosch / Weverse Kanaaldijk in Lieshout

Meer info / aanmelden (niet verplicht, wel gewenst): wandelen@ivn-senb.nl

     

Algemene informatie

zondag 16 februari 2020 - 13:30 tot 15:30
Op zondag 16 februari kunt u samen met IVN Son en Breugel wandelen in de de buurt van het Wilhelminakanaal, stad van Gerwen, de Ruweeuwsels en de nieuwe Erven. Start van de wandeling is om 13.30 u vanaf het fietspad bij de brug bij Schutsluis nr. 5, net voorbij de Ruweeuwsels.
Locatie: 
Sluis 5
Sluisweg / Achterbosch / Weverse kanaaldijk
Lieshout
Nederland
Google Maps image